Europska komisija u okviru programa WiFi4EU želi promicati uvođenje besplatnog Wi-Fi-a za građane i posjetitelje u javnim prostorima diljem Europe.

Cilj je inicijative WiFi4EU osigurati visokokvalitetan besplatan pristup internetu za građane i posjetitelje preko pristupnih točaka za Wi-Fi na javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, uprave, knjižnice i zdravstveni centri u cijelom EU-u.

Vaučeri koje u okviru inicijative financira Europska komisija dodijelit će se kao potpora općinama za instaliranje pristupnih točaka za Wi-Fi u središtima javnog života, koje će ugraditi poduzeća za instaliranje bežičnog interneta.

Pokriveni gradovi i općine

karta-hrvatske - Smartnet

Uspješno odrađeno

19 gradova i općina

Postavljeno i implementirano

200+ pristupnih točaka za Wi-Fi

smartacc-kontrola - Smartnet

Stabilnost

Prilikom izrade projekata koristimo samo najbolje komponente koje su certificirane za rad sa WiFi4EU projektom. Komponente su međusobno visoko kompatibilne i garantiraju vrhunsku internet vezu na svim projektom predviđenim lokacijama.

odrzavanje-sustava-cloud - Smartnet

Podrška i nadzor

Tim stručnjaka u našem NOC-u nadzire vašu mrežu i sve komponente, te na vrijeme reagira ukoliko dođe do problema ili komplikacija na mreži.

rjesenje - Smartnet

Projekt

Bez obzira na veličinu općine ili grada te zahtjeve, naš projektni tim će kreirati projekt koji će najbolje zadovoljavati sve vaše zahjete i uvjete koje možete imati. Obratite nam se s povjerenjem.

scroll-background - Smartnet
Za Internet rješenja uvijek biram Smartnet.​

Više od

50 TB podataka potrošeno

Ostvareno preko

8,000,000 konekcija putem WiFi4EU mreže

Pridružite se Smartnet WiFi4EU platformi

Od vizije do projekta u četiri jednostavna koraka

Nikad brže do novog projekta, ispunite naš kratki upitnik za Vaš budući projekt i kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku sa ponudom.
Malcare WordPress Security