O nama

Smartnet d.o.o. je sistem integrator koji pruža cjelokupnu uslugu od projektiranja, implementacije do održavanja Wi-Fi/LAN mreža, hotel TVa, cloud usluga, sustava kontrole pristupa, IT sistema organizacije, te radi integraciju različitih IT komponenti korisnika u cjeloviti funkcionalni sistem. Partnerstva i zastupstva s najpoznatijim svjetskim proizvođačima opreme i softvera garantiraju njihovu kvalitetu, te dostupnost najnovijih tehnologija našim korisnicima.

MISIJA

Klijentima omogućiti korištenje najboljih svjetskih IT tehnologija i rješenja te pri tome postavljati nove standarde, mjerila kvalitete i profesionalnosti.

VIZIJA

Razviti tim kojem niti jedan problem nije nerješiv i niti jedan projekt nije prevelik. Ustrajemo da i dalje nižemo uspješno izvedene projekte koji su nabolje reference našeg rada i pristupa poslovanju. Na budućnost gledamo kao vrijeme puno izazova koji će nas osnažiti i dignuti na novu razinu kako bi bili u mogućnosti ostvariti sve zahtjeve naših korisnika, te svojim znanjem i iskustvom pomoći u donošenju ispravnih odluka na polju informatike i visoko tehnoloških rješenja.

o-nama-first-1 - Smartnet

POVIJEST

2014.

Smartnet, osniva tim ljudi sa višegodišnjim iskustvom na projektiranju, implementaciji i održavanju ICT rješenja. Sklopljeno je partnerstvo s jednim od najvećih proizvođača mrežnih rješenja Ruckus.

2014.

2015.

Širimo portfelj na područje primjene RIFD sustava u hotelskoj industriji te potpisujemo ugovor o suradnji na području Adriatic regije s jednom od najvećih proizvođača RIFD opreme, Gantner.

2015.

2016.

Jačamo fokus prema bežičnim mrežnim rješenjima te na natječaju za izgradnju Wi-Fi i LAN infrastrukture ACI marina pobjeđujemo u zajednici ponuditelja. U istoj godini potpisujemo partnerstvo s globalno priznatim brendom na području telekomunikacija, Cisco.

2016.

2017.

Konstantnim ulaganjem u stručne i motivirane zaposlenike, ekspertizu te potrebne alate Smartnet je prepoznat kao profesionalan i pouzdan partner na području projektiranja, implementacije i održavanja ICT rješenja, te svoje poslovanje i klijente širimo na područje cijele Hrvatske. Odradili smo jedne od ključnih implementacija Hotelske IPTV platforme u integraciji sa sadržajem telekom operatera.

2017.

2018.

Smartnet nastavlja širenje poslovanja na razvoj programske SNAC platforme za sustave kontrole pristupa i bezgotovinske naplate primjenom RIFD tehnologije.

2018.

2019.

Ugovaramo prve značajne poslove u regiji, opremanje Gantner rješenjem Termi Fruška Gora te vršimo implementaciju naše programskog rješenja SNAC za korištenje bezgotovinske naplate.

2019.

2020.

Smartnet nastavlja širenje i sve više partnera prepoznaje našu kvalitetu i kompetenciju. Vršimo rekonstrukciju Wi-Fi i LAN mreže u Grand Hotelu Lav. Obzirom na izazove koje nam nosi pandemija Covid-19 vršimo snažnu disperziju grane poslovanja i usmjeravamo se na implementaciju WiFi4EU projekta u više od 20 gradova i općina. Potpisano je partnerstvo s globalno priznatim brandom Vertiv.

2020.

2021.

Usavršavanje znanja u smjeru arhitekture i razvoja data centara, stečeno znanje primijenjeno na projektu izgradnje 5 data centara za Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak istovremeno na 5 lokacija u Hrvatskoj. U Zagrebu na lokaciji SRCA i Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj, u Osijeku na FERIT-u, Splitu na FESB-u, te Rijeci na Tehničkom fakultetu. Sklapamo partnerstvo sa svjetski renomiranim priznatim brandom za beskontaktni pristup Salto sytems.

2021.

2022.

Gradimo WiFi mrežu u Hotelu View najvećem novootvorenom hotelu 2022. u Hrvatskoj, te nizu novootvorenih hotela na Jadranu, Hotel AmbasadorHotel Medistone, Hotel Morenia i Hotel Batuda. Vršimo rekonstrukciju i nadogradnju Wi-Fi i LAN mreža u marinama TribunjDalmacija,  BetinaMandalina i Borik. Sudjelujemo u implementaciji e-ticketing rješenja u Promet doo Split

2022.

2023.

Nastavljamo niz uspješnih projekata od kojih se posebno ističu Skywalk Biokovo sa wifi mrežom na 1228 metara,  inovativni optički prsten za bržu provjeru ulaznica i smanjenje gužvi kod NK Hajduk, te u TC Joker unaprijeđeni wifi sustav shopping centra, s istovremenim iskorakom u pojačanoj tehničkoj podršci i unaprjeđenim mrežama pružajući brza i pouzdana rješenja, te se priključujemo sudjelovanju na How festivalu gdje aktivno sudjelujemo u oblikovanju budućnosti zajedno sa stručnjacima.“  

2023.

2024.

Integracijom funkcionalnih rješenja u GCH Hotel Group poput video portafona, Salto Systems pametnih brava, audio sustava, smart televizora i KNX sustava te implementacijom i nadogradnjom Wi-Fi mreže u Hotelu Park unaprjeđujemo uslugu i stvaramo vrhunsko iskustvo boravka za goste.

2024.

Imate IT pitanje?
Trebate savjet IT stručnjaka?
Trebate IT rješenje?

SmartNet © 2024.

Od vizije do projekta u četiri jednostavna koraka

Nikad brže do novog projekta, ispunite naš kratki upitnik za Vaš budući projekt i kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku sa ponudom.