O NAMA

Smartnet d.o.o. je sistem integrator koji pruža cjelokupnu uslugu od projektiranja i implementacije do održavanja Wi-Fi/LAN mreža, hotel tv, cloud usluga, rješenja kontrole pristupa, IT sistema, te radi integraciju različitih IT komponenti korisnika u jedinstveni funkcionalni sistem. 

Partnerstva i zastupstva sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima opreme i softvera garantiraju njihovu kvalitetu, te dostupnost najnovijih tehnologija našim korisnicima.

Misija

Klijentima omogućiti korištenje najboljih svjetskih IT tehnologija i rješenja te pri tome postavljati nove standarde, mjerila kvalitete i profesionalnosti.

Vizija

Razviti tim kojem nijedan problem nije nerješiv i nijedan projekt nije prevelik.
Ustrajemo da i dalje nižemo uspješno izvedene projekte koji su najbolje reference našeg rada i pristupa poslovanju. Na budućnost gledamo kao vrijeme puno izazova koji će nas osnažiti i dignuti na novu razinu kako bi bili u mogućnosti ostvariti sve zahtjeve naših korisnika, te svojim
znanjem i iskustvom pomoći u donošenju ispravnih odluka na polju informatike i visoko tehnoloških rješenja.

Povijest

2014

Smartnet d.o.o., osniva tim ljudi sa višegodišnjim iskustvom na projektiranju, implementaciji i održavanju ICT rješenja. Sklopljeno je partnerstvo s jednim od najvećih proizvođača mrežnih rješenja Ruckus.

2015

Širimo portfelj na područje primjene RFID sustava u hotelskoj industriji te potpisujemo ugovor o suradnji na području adriatic regije sa jednom od najvećih proizvođača RFID opreme, Gantner.

2016

Jačamo fokus prema bežičnim mrežnim rješenjima te na natječaju za izgradnju Wi-Fi i LAN infrastrukture ACI marina pobjeđujemo u zajednici ponuditelja. U istoj godini potpisujemo partnerstvo s golobalno priznatim brendom na području telekomunikacija, Cisco.

2017

Konstantnim ulaganjem u kadar, ekspertizu te potrebne alate Smartnet je prepoznat kao profesionalan i pouzdan partner na području projektiranja, implementacije i održavanja ICT rješenja, te svoje poslovanje i klijente širimo na područje cijele Hrvatske.
Odradili smo jedne od ključnih implementacije Hotelske IPTV platforme u integraciji sa sadržajem telekom operatera.

2018

Smartnet nastavlja širenje poslovanja na razvoj programske SNAC platforme za sustave kontrole pristupa i bezgotovinske naplate primjenom RFID tehnolgije.

2019

Ugovaramo prve značajnije poslove u regiji, opremanje Gantner rješenjem Termi Fruška Gora te vršimo implementaciju našeg programskog rješenja SNAC za korištenje bezgotovinske naplate.
Oformili smo novi odjel pasivnih mreža, te u nedostatku kvalitetnog partnera Smartnet organizira vlastiti tim za izvođenje pasivnih optičkih i bakrenih mreža.

2020

Smartnet nastavlja širenje i sve više partnera prepoznaje našu kvalitetu i kompetenciju. Vršimo rekonstrukciju Wi-Fi i LAN mreže u Grand Hotelu Lav. Obzirom na izazove koje nam nosi pandemija Covid-19 vršimo snažnu disperziju grane poslovanja i usmjeravamo
se na implementaciju WiFi4EU projekt-a u više od 20 Gradova i općina. Potpisano je partnerstvo sa globalno priznatim brandom Vertiv.

Imate IT pitanje?
Trebate savjet IT stručnjaka?
Trebate IT rješenje?

Od vizije do projekta u četiri jednostavna koraka

Nikad brže do novog projekta, ispunite naš kratki upitnik za Vaš budući projekt i kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku sa ponudom.