O nama

Smartnet d.o.o. je sistem integrator koji pruža cjelokupnu uslugu od projektiranja, implementacije do održavanja Wi-Fi/LAN mreža, hotel TVa, cloud usluga, sustava kontrole pristupa, IT sistema firme, te radi integraciju različitih IT komponenti korisnika u cjeloviti funkcionalni sistem.

Partnerstva i zastupstva sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima opreme i softvera garantiraju njihovu kvalitetu, te dostupnost najnovijih tehnologija našim korisnicima.

o-nama-first-1 - Smartnet

Misija

Klijentima omogućiti korištenje najboljih svjetskih IT tehnologija i rješenja te pri tome postavljati nove standarde, mjerila kvalitete i profesionalnosti.

Vizija

Razviti tim kojem nijedan problem nije nerješiv i nijedan projekt nije prevelik.
Ustrajemo da i dalje nižemo uspješno izvedene projekte koji su najbolje reference našeg rada i pristupa poslovanju. Na budućnost gledamo kao vrijeme puno izazova koji će nas osnažiti i dignuti na novu razinu kako bi bili u mogućnosti ostvariti sve zahtjeve naših korisnika, te svojim
znanjem i iskustvom pomoći u donošenju ispravnih odluka na polju informatike i visoko tehnoloških rješenja.

Povijest

2014

Smartnet doo, osniva tim ljudi sa višegodišnjim iskustvom na projektiranju, implementaciji i održavanju ICT rješenja. Sklopljeno je partnerstvo s jednim od najvećih proizvođača mrežnih rješenja Ruckus.

2015

Širimo portfelj na područje primjene RIFD sustava u hotelskoj industriji te potpisujemo ugovor o suradnji na području adriatic regija sa jednom od najvećih proizvođača RIFD opreme, Gantner.

2016

Jačamo fokus prema bežičnim mrežnim rješenjima te na natječaju za izgradnju Wi-Fi i LAN infrastrukture ACI marina pobjeđujemo u zajednici ponuditelja. U istoj godini potpisujemo partnerstvo s globalno priznatim brendom na području telekomunikacija, Cisco.

2017

Konstantnim ulaganjem u stručne i motivirane zaposlenike, ekspertizu te potrebne alate Smartnet je prepoznat kao profesionalan i pouzdan partnere na području projektiranja, implementacije i održavanja ICT rješenja, te svoje poslovanje i klijente širimo na područje cijele Hrvatske. Odradili smo jedne od ključnih implementacije Hotelske IPTV platforme u integraciji sa sadržajem telekom operatera.

2018

Smartnet nastavlja širenje poslovanja na razvoj programske SNAC platforme za sustave kontrole pristupa i bezgotovinske naplate primjenom RIFD tehnologije.

2019

Ugovaramo prve značajne poslove u regiji, opremanje Gantner rješenjem Termi Fruška Gora te vršimo implementaciju naše programskog rješenja SNAC za korištenje bezgotovinske naplate.

2020

Smartnet nastavlja širenje i sve više partnera prepoznaje našu kvalitetu i kompetenciju. Vršimo rekonstrukciju Wi-Fi i LAN mreže u Grand Hotelu Lav. Obzirom na izazove koje nam nosi pandemija Covid-19 vršimo snažnu disperziju grane poslovanja i usmjeravamo
se na implementaciju WiFi4EU projekt-a u više od 20 Gradova i općina. Potpisano je partnerstvo sa globalno priznatim brandom Vertiv.

2021

Usavršavanje znanja u smjeru arhitekture i razvoja data centara, stečeno znanje primijenjeno na projektu izgradnje 5 data centara za Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak istovremeno na 5 lokacija u Hrvatskoj. U Zagrebu na lokaciji SRCA i Znanstveno- učilišnog kampusa Borongaj, u Osijeku na FERIT-u, Splitu na FESB-u, te Rijeci na Tehničkom fakultetu.

2022

Gradimo WiFi mrežu u Hotelu View najvećem novootvorenom hotelu u Hrvatskoj, te nizu novootvorenih hotela na Jadranu, Hotel Ambasador, Hotel Medistone, Hotel Morenia i Hotel Batuda.
Vršimo rekonstrukciju i nadogradnju Wi-Fi i LAN mreža u marinama Tribunj,  Betina, Mandalina i Borik.
Sudjelujemo u implementaciji e-ticketing rješenja u Promet doo Split.

Imate IT pitanje?
Trebate savjet IT stručnjaka?
Trebate IT rješenje?

Od vizije do projekta u četiri jednostavna koraka

Nikad brže do novog projekta, ispunite naš kratki upitnik za Vaš budući projekt i kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku sa ponudom.
Malcare WordPress Security