Politika privatnosti

Smartnet d.o.o.

Stinice 12,

21000 Split

OIB:23379973590

 

 1. Zaštitu osobnih podataka smatramo ključnim dijelom svog rada

  Ovom politikom privatnosti Smartnet d.o.o. (u daljnjem tekstu: Smartnet) postavlja standard prikupljanja, obrade, zadržavanja i brisanja podataka u svom poslovanju.

  Ispod možete pronaći vrste podataka koje prikupljamo i obrađujemo, svrhe podataka kojima su namijenjeni, zakonite osnove za obradu, razdoblja tijekom kojih ih pohranjujemo, mjere koje koristimo za njihovu zaštitu, treće strane kojima ih prosljeđujemo , i prava koja imate u vezi sa zaštitom vaših podataka – u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

 2. Razlozi zbog kojih prikupljamo podatke na stranici, vrste podataka i vrijeme čuvanja.

  Kontakt obrazac na stranici:
  -Vrsta podataka:Ime, prezime, mail adresa, sadržaj poruke
  -Razlog prikupljanja:Legitimni interes

  Obrazac za ponudu na stranici:
  -Vrste podataka:Ime, prezime, mail adresa, broj telefona(neobavezno),naziv tvrtke ili organizacije(neobavezno), djelatnost(neobavezno),lokacija(neobavezno), interesno polje
  -Razlog prikupljanja: Legitimni interes

 3. Kolačići
  Naša web stranica koristi kolačiće – male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj kada posjetite određeno web mjesto. Koristimo dvije vrste kolačića: one potrebne za rad web stranice i statističke podatke kako bismo bolje razumjeli ponašanje posjetitelja i poboljšali naše usluge.

  Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

  Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

  Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

  Smartnet koristi i Google Analytics uslugu putem koje prikuplja podatke, regulaciju i korištenje Google Analytics-a možete pročitati na sljedećoj poveznici. Google Analytics.
  Smartnet koristi i Google uslugu “reCAPTCHA” da bi razlikovao je li odgovarajući ulaz ljudskog podrijetla ili se nepropisno provodi automatskom mehaničkom obradom. Prema našem znanju, referentni URL, IP adresa, ponašanje posjetitelja web stranice, informacije o operativnom sustavu, pregledniku i vremenu zadržavanja, kolačići, upute za prezentaciju i skripte, ponašanje korisnika, kao i pokrete miša u potvrdni okvir “reCAPTCHA” prenosi se na “Google”.
  Korištenje informacija dobivenih putem usluge “reCAPTCHA” provodi se prema Googleovim uvjetima korištenja: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/.

 4. Zakonitost i pravičnost prikupljanja i obrade podataka

  Smartnet prikuplja i obrađuje podatke u skladu s ugovornim obvezama, zakonskim obvezama, našim legitimnim interesom ili uz dani pristanak.

  Poštujemo temeljna načela utvrđena GDPR-om: pridržavamo se legalnih mehanizama obrade podataka, podaci se prikupljaju u određene, izričite i legitimne svrhe i obrađuju se u skladu s njima. Prikupljamo minimalnu količinu podataka, nastojimo osigurati da su točni i čuvamo ih samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe u koje se obrađuju. Pseudonimizaciju, kao i anonimizaciju osobnih podataka provodimo kad god je to moguće.

 5. Pravo na podatke i obradu
  -Pravo na pristup osobnim podacima
  -Pravo na ispravak netočnih osobnih podataka
  -Pravo na brisanje osobnih podataka
  Pravo na ograničenje obrade
  -Pravo na prijenos podataka
  -Pravo na prigovor na obradu

  Ostvarivanje gore navedenih prava možete zatražiti upućivanjem upita na našu fizičku adresu (Stinice 12) ili na e-adresu: info@smartnet.hr.
  Isto tako nas možete kontaktirati za bilo kakvo tumačenje vaših prava, na sve zahtjeve odgovaramo u roku od mjesec dana od primitka zahtjeva.

 6. Odnosi sa trećim stranama

  Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

  Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

  Koristimo gumbe za dijeljenje sadržaja na popularnim društvenim mrežama poput:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

  Iste mogu postaviti kolačiće kroz našu stranicu koja se može koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili pridonijeti njihovim podacima za različite svrhe navedene u njihovim pravilima o privatnosti.

 7. Ostalo:

  Smartnet polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu administratora. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti administratora Smartneta (admin@smartnet.hr). Sadržaj objavljen na portalu smije se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu, te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava te svakog navedenog ograničenja prava. Ukoliko smatrate da je Smartnet povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren odmah po Vašoj dojavi, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po utvrđivanju istinitosti sadržaja žalbe.

 8. Kontakt informacije:
  U slučaju dodatnih pitanja kontaktirajte nas putem maila: admin@smartnet.hr ili info@smartnet.hr

 

SmartNet © 2024.

Od vizije do projekta u četiri jednostavna koraka

Nikad brže do novog projekta, ispunite naš kratki upitnik za Vaš budući projekt i kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku sa ponudom.