Usluge

NEMA KAVE, NEMA USLUGE...

PROJEKTIRANJE

brzina-cloud - Smartnet

BRZINA

Znate za onu priču o utrci između kornjače i zeca? E super, s obzirom da nismo znali što napisati kao uvod... sve što ćemo reći je da nam je brzina prilikom projektiranja jedan od prioriteta.

sigurnost-cloud - Smartnet

SIGURNOST

Najsigurniji uređaj je onaj što nije spojen na Internet i nije uključen u struju. Nećemo ići toliko daleko, ali definitivno se držimo najboljih standarda prakse kada je sigurnost u pitanju.

projektiranje-2 - Smartnet

IMPLEMENTIRANJE

skalabilnost-cloud - Smartnet

SKALABILNOST

Iza riječi koje lijepo zvuče, a ništa ne znače kao što je "skalabilnost", što se stvarno krije je naša mogućnost da se prilagodimo svim vrstama zahtjeva i projekata.

inovativnost-cloud - Smartnet

INOVATIVNOST

Tesla, Da Vinci, Bell, Curie, braća Wright, Galilei... Nećemo se svrstavati u istu rečenicu s njima (zato smo i stavili tri točke), ali pustit ćemo da naši projekti i klijenti govore sami za sebe

implementacija - Smartnet

ODRŽAVANJE

sigurnost-cloud - Smartnet

SIGURNOST

Ekipa iz podrške me uvjerava da su prošli zaštitu na radu, a to je glavno kad je u pitanju sigurnost, tako da kad budemo zavarivali onu ogradu što ste od nas tražili, budite sigurni da nam je sigurnost na prvom mjestu, a sve drugo je na trećem mjestu.

vrsta-sustava-cloud - Smartnet

VRSTE SUSTAVA

Iako nam ekipa iz održavanja ne izgleda kao Richmond Avanal iz "IT Crowda", u server sobama vjerojatno provode više vremena i od njega. Ne znaju nabrojati baš sve vrste sustava, ali to ionako sve radi samo od sebe, jel da? Jel da... ma da... sigurni smo...poprilično...valjda...što ja znam, ja samo pišem stvari na webu...

odrzavanje - Smartnet

Rješenja za sve veličine i vrste projekata.

Javite nam se za suradnju. Zajedno možemo napraviti velike stvari…

Od vizije do projekta u četiri jednostavna koraka

Nikad brže do novog projekta, ispunite naš kratki upitnik za Vaš budući projekt i kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku sa ponudom.
Malcare WordPress Security