WiFi4EU

Europska komisija u okviru programa WiFi4EU želi promicati uvođenje besplatnog Wi-Fi-a za građane i posjetitelje u javnim prostorima diljem Europe.

Cilj je inicijative WiFi4EU osigurati visokokvalitetan besplatan pristup internetu za građane i posjetitelje preko pristupnih točaka za Wi-Fi na javnim prostorima kao što su parkovi, trgovi, uprave, knjižnice i zdravstveni centri u cijelom EU-u.

Vaučeri koje u okviru inicijative financira Europska komisija dodijelit će se kao potpora općinama za instaliranje pristupnih točaka za Wi-Fi u središtima javnog života, koje će ugraditi poduzeća za instaliranje bežičnog interneta.

Pokriveni gradovi i općine

karta-hrvatske - Smartnet

Uspješno odrađeno

21 gradova i općina

Postavljeno i implementirano

300+ pristupnih točaka za Wi-Fi

Stabilnost

Prilikom izrade projekata koristimo samo najbolje komponente koje su certificirane za rad sa WiFi4EU projektom. Komponente su međusobno visoko kompatibilne i garantiraju vrhunsku internet vezu na svim projektom predviđenim lokacijama.

Podrška i nadzor

Tim stručnjaka u našem NOC-u nadzire vašu mrežu i sve komponente, te na vrijeme reagira ukoliko dođe do problema ili komplikacija na mreži.

Projekt

Bez obzira na veličinu općine ili grada te zahtjeve, naš projektni tim će kreirati projekt koji će najbolje zadovoljavati sve vaše zahjete i uvjete koje možete imati. Obratite nam se s povjerenjem.

Više od

50 TB podataka potrošeno

Ostvareno preko

8,000,000 konekcija putem WiFi4EU mreže

Pridružite se Smartnet WiFi4EU platformi

SmartNet © 2023.

Od vizije do projekta u četiri jednostavna koraka

Nikad brže do novog projekta, ispunite naš kratki upitnik za Vaš budući projekt i kontaktirat ćemo Vas u što kraćem roku sa ponudom.